SILVER MEDIA CENTER

ДИГИТАЛНО ОРИЕНТИРАН МЕДИУМСКИ ЦЕНТАР
ИНОВАТИВНИ МАРКЕТИНГ УСЛУГИ

Иновативни активности за подобрување, подобрување и прилагодување на функционалноста на производот или производите за да и овозможат на вашата компанија да се натпреварува на меѓународно ниво преку дизајн.

Ние го доставуваме вашето видео во форматите што ги сакате, нудејќи најефективни решенија пред и по снимањето. Можете да не контактирате за видеата на настанот и сите други видео потреби.

Благодарение на нашиот онлајн тим, кој е активен 24/7, веднаш информираме за сите Ваши коментари, прашања или поплаки за Вашиот бренд и брзо реагираме и го репозиционираме Вашиот бренд.

Сфаќаме колку е тешко и довербата да една организација треба да му го довери бизнисот на комуницирање со своите клиенти.

a

ДИЗАЈНИРАЈ САМ

изберете производ подолу за да започнете со дизајнирање

ПОЧНИ!
нашите услуги
 • Корпоративен идентитет
 • ВЕБ ДИЗАЈН ЦЕНТАР
 • ЦЕНТАР ЗА ПОВИЦИ
 • СОЦИЈАЛЕН МЕДИУМСКИ ЦЕНТАР
 • ПРОИЗВОДЕН ЦЕНТАР
 • дизајнирете сами
Корпоративен идентитет
 • дизајн на менито
 • дизајн на букви
 • дизајн на деловни картички
 • дизајн на брошура
 • лого дизајни
 • дизајн на банер

Можете да изберете од стотици дизајни што ги подготвивме за вас и можете веднаш да започнете.

SILVER MEDIA CENTER

дизајнирајте ја вашата компанија сами. вие замислите , ние да направиме
стратешки идеи
креативни мисли
уникатни дизајни
дизајнирете сами

уникатен дизајн

готови дизајни

лесна промена

без кодирање

брз и лесен дизајн

1000+ лого

1000+ дизајн

интерактивни и забавни

неограничена опција за боја

брза поддршка

одлични портрети

брз дизајн

брзо печатење

брза нарачка

повеќе опции за плаќање

користете свое лого

изберете ја вашата боја

неограничена опција за икони

зачувајте го вашиот дизајн

креирајте своја сметка

брза комуникација

Оригинални дизајни

Веб дизајн

Бизнис картички

буква

дизајн на менито

дизајн на брошура

лого дизајни

направете свој дизајн сега

ДИЗАЈНИРАЈ САМ
Проверете го нашиот профил на Инстаграм и следете нè за инспиративни дизајни и други извори.