ПОВИК ЦЕНТАР И УСЛУГИ ЗА ЖИВЕНА ПОМОШ

Сфаќаме колку е тешко и довербата да една организација треба да му го довери бизнисот на комуницирање со своите клиенти.
Секој од основачите на Силвер Медиа Центар има најмалку 20 години искуство во индустријата за повикувачки центар. Благодарение на ова искуство, Силвер Медиа Центар има можност да направи брзи и прецизни одлуки за своите корпоративни клиенти и брзо да ги спроведе своите одлуки.
Нашите основачи активно работат во нашата компанија и секојдневно придонесуваат кон развојот на услугите што ги нудиме на нашите корпоративни клиенти со ист ентузијазам.

Можете да испратите e-mail на info@silvermediacenter.com или да не контактирате преку нашите профили на социјалните медиуми за БЕСПЛАТНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ПОНУДА ЗА ФИРМИ.