УСЛУГИ ЗА ПЛАНИРАЊЕ И ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ

Планираме стратегија на вашиот бренд за социјални медиуми. По подготвувањето на содржината и добивањето на Вашето одобрување, ние управуваме со социјалните медиуми и комуникацијата со целната група.
Социјалните медиуми, кои се живи постојано, треба соодветно да се хранат. Ние ги правиме вредностите на Вашиот бренд погодни за социјалните медиуми и создаваме креативни содржини во оваа насока. Ние креираме трендови во социјалните медиуми преку креирање блог постови, видеа, слики и ГИФ.
Благодарение на нашиот онлајн тим, кој е активен 24/7, веднаш информираме за сите Ваши коментари, прашања или поплаки за Вашиот бренд и брзо реагираме и го репозиционираме Вашиот бренд.

Можете да испратите e-mail на info@silvermediacenter.com или да не контактирате преку нашите профили на социјалните медиуми за БЕСПЛАТНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ПОНУДА ЗА ФИРМИ.