Ние ја прошируваме Вашата пристапна мрежа со промотивни филмови, реклами и воведни видеоснимки .
Како професионален тим на SMC, ние брзо можеме да ги реализираме сите ваши потреби.
Ние го доставуваме вашето видео во форматите што ги сакате, нудејќи најефективни решенија пред и по снимањето. Можете да не контактирате за видеата на настанот и сите други видео потреби.
Покрај тоа, можете да им дадете информации на вашите следбеници со кратка и ефективна информативна содржина на социјалните медиуми и истите да стигнат до повеќе луѓе.
Благодарение на нашиот онлајн тим, кој е активен 24/7, веднаш информираме за сите Ваши коментари, прашања или поплаки за Вашиот бренд и брзо реагираме и го репозиционираме Вашиот бренд.