Silver Media Center | ЗА НАС
12609
page-template-default,page,page-id-12609,theme-burst,mkd-core-1.1,woocommerce-no-js,,burst-ver-2.1, vertical_menu_background_opacity, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

НАШАТА ВИЗИЈА

Најефективен начин на ангажирање на вашиот бренд со вистинските луѓе. Заштитата на вашиот квалитет и креативност, поединечно или како корпорација, бара иновации и пробив. Силвер Медиа Центар, ние нудиме уникатни, иновативни и динамични решенија од областа на визуелната комуникација и социјалните медиуми, кои се од поголемо значење.

 

НАШАТА МИСИЈА

Нашата цел е континуирано да ја подобруваме нашата компанија и производниот капацитет без да го загрозиме нашиот квалитет и ефикасно да ја следиме технологијата и да го задржиме задоволството на клиентите прво со нашите услуги при продажба и после продажба. Ние ги доставуваме вашите брендови, вредности, мисија и, се разбира, вашите производи и услуги на вашите потенцијални клиенти. Авторите на содржината, дизајнерскиот тим и одделот за рекламирање формираат посебна стратегија за секој бренд. На овој начин, ние дејствуваме поефикасно. Благодарение на нашиот онлајн тим, кој е активен 24/7, веднаш се информираме за сите ваши коментари, прашања или поплаки за вашиот бренд и брзо реагираме и го репозиционираме вашиот бренд. Ние го правиме вашиот бизнис корпоративен и професионален, ослободувајќи го од севкупниот товар на вработените.